Skip to main content

Speaker

Informatii generale
Fiecare abstract poate fi incarcat o sigura data. Un participant poate astfel incarca (si respectiv prezenta) un singur abstract. Toate celelalte cadre medicale sau persoane implicate in realizarea abstractului vor fi trecuti drept coautori. Nu exista limita a numarului de coautori. Coautorii care isi doresc sa participe la conferinte vor putea face acest lucru doar ca Participanti.
 
Categorii si tipuri de abstract
 
                Original Study or Meta-Analysis
                                                1. Introduction
                                                2. Methods and Materials
                                                3. Results
                                                4. Conclusions                  
 
Abstractul pentru Original Study - In introducere se va prezenta obiectivul si utilitatea desfasurarii studiului. Sectiunea de metode si materiale va cuprinde o descrierea a lotului de pacienti inclusi in cadrul studiului, actiunile intreprinse si analiza datelor. Sectiunea de rezultate va cuprinde datele obtinute in urma analizei datelor. Concluziile trebuie sa scoata in evidenta importanta acestui studiu.
 
Cerinte
 
Abstractul nu trebuie sa depaseasca 400 cuvinte
Structura
  • Titlu
  • Autor si Coautori
  • Continut (cu structura prezentata mai sus)
  • Cuvinte cheie                              
 
Prezentari
Prezentarile pentru Stress Congress vor trebui facute folosind unul dintre urmatoarele programe: Microsoft Power Point (.ppt, .pptx, .pps, .ppsx) sau Prezi. Daca prezentarile contin clipuri video, acestea trebuie copiate odata cu prezentarea in sine.
Dimensiunea fontului: cel putin 28pt pentru titlu si cel putin 22pt pentru restul continutului de pe slide. In plus, va trebui pastrat un contrast intre culoarea textului si cea a fundalului.
 In ceea ce priveste continutul slide-ului, este recomandat sa folositi cuvinte cheie in detrimentul frazelor. Aceste slide-uri trebuie sa sustina discursul, nu sa il inlocuiasca. Sagetile si alte simboluri, graficele, pozele si videoclipurile pot contribui la sporirea eficientei cu care mesajul este transmis.
 
Abstractul trebuie să respecte structura prezentată mai jos.
Numărul maxim de caractere este 400.