Skip to main content

Editia 2018

Tema generala: “Abordarea multidisciplinara si integrativă a stresului – Solutii inovatoare in medicina personalizata”

Argument

Ne place să contestăm status quo-ul, să gândim și abordăm o altă perspectivă și ne înconjurăm de oameni care ne împărtășesc aceleași principii. Așa s-a născut ideea din spatele Stress Congress, din dorința și din nevoia de a privi și aborda stresul dintr-o perspectivă unică - ca entitate medicala!

Ce a însemnat STRESS Congres 2018?

  • 3 zile fara stres
  • peste 300 participanti
  • Lectori nationali si internationali cu diverse specialitati si domenii de expertiza
  • Curs Practic de Obiectivare a Stresului, unicul curs de acest gen din Romania
  • Primul eveniment ce abordeaza stresul din punct de vedere medical
  • Abordare multidisciplinara a stresului
  • Sponsori din cele mai importante arii ale industriei farmaceutice, sponsori de marca din zona nonfarma, care ne-au sustinut demersul

Arta si Presa – sectiuni speciale ale primei editii STRESS Congres

Două secțiuni speciale au încununat cele 3 zile ale congresului - arta și presa.

Jurnaliști de prestigiu s-au alăturat cauzei noastre, oferind o imagine mai detaliată asupra stresului ca parte a meseriei lor, de la beneficii până la riscurile și pericolele pe care acesta le generează. Medicina și Arta au fost prezentate ca fiind într-o relație de simbioza - cunostințe și creativitate, instrumente și inspirație.

Peste 300 participanți, medici neurologi, psihiatri, medici internisti si de medicina de familie, psihologi dar si asistenti medicali cu diferite specializari, ni s-au alăturat împartășindu-ne viziunea, luând parte activ în procesul definirii și obiectivării stresului în viața cotidiană.

"Obiectivarea Stresului" – cursul care a fost oferit participantilor in preambulul Congresului, a pus la dispoziție participantilor la curs toate instrumentele de care au nevoie în managementul eficient al stresului.

Sponsorii primei editii

Sun Wave Pharma, Pharma Nord, Alfasigma, Boiron, Tiriac Auto, Unicredit Bank, KRKA, Reviva, Ines Group, Stejarii, Zepter, Core Invest Health, Prime Health Care, Jaguar, Land Rover